Spørgeskema

ER DU EN KRISTEN, GIFT KVINDE?

 

Har du nogle gange ønsket, at mænd og kvinder ikke havde så forskellige syn på sex?
Har du ønsket, at din mand forstod behovet for følelsesmæssig nærhed, for at du som hustru har lyst til sex?
Har du oplevet, at Bibelen er blevet brugt som redskab til at overtale dig til mere sex?
Tænker du nogle gange, at din mand søger seksuel tilfredsstillelse andre steder, hvis du ikke har tilstrækkeligt med sex med ham?
Har du oplevet at føle dig behandlet som en krop, i stedet for som en hel kvinde?

 

DEL DINE MENINGER OG DINE ERFARINGER MED OS!

 

Vi foretager undersøgelse til en bog til kvinder – og til deres mænd – om kvinders behov i sexlivet.

Svarene er 100% anonyme – det vigtigste for os er, at vi får et dybdegående helhedsbillede af kvinders erfaring med sex i ægteskabet – positive som negative – og deres behov i sexlivet.

Vi håber, at du har lyst til at bruge lidt af din tid på hjælpe os med det, hvis du er en kristen, gift kvinde. Det tager cirka 1 time – så find en kop kaffe frem, og lad dit indre jeg komme til orde. Vi glæder os til at høre fra (anonyme) dig! På forhånd: Rigtig, rigtig mange tak!

 

DET PRAKTISKE

Spørgeskemaet er lettest at håndtere på en computer, tablet eller iPad.

Spørgeskemaet er Captcha-beskyttet, hvilket vil sige, at du bliver bedt om at klikke på billeder med noget bestemt indhold – eksempelvis billeder af en solsikke – for at tjekke, at det er en virkelig person, der svarer på spørgeskemaet. Årsagen er, at Captcha beskytter vore data fra uvedkommen adgang.

Denne hjemmeside anvender cookies. Du accepterer automatisk brugen af cookies, såfremt du fortsætter med at benytte siden.