Bøger

Bøger

Jeg indrømmer det blankt: Det er med særlig ømfindtlighed, omsorg og spænding, at jeg skriver på denne side. Bøger er mine hjertebørn, min rejse, min lidenskab. Nogle forfattere frygter den blanke side – det store, tomme, stilletiende monster, der stirrer på dem med ligegyldighed og håner deres frygt og inaktivitet. Til dels kan det siges, at jeg også har haft svært ved at komme i gang, men ikke fordi, jeg mangler idéer, kreativitet eller ord – jeg har manglet tid. Jeg elsker den blanke, sne-hvide side, der ligger klar på skærmen – eller i notesbogen – når jeg endelig har tid til at skrible nogle ucensurerede tanker ned.

Jeg har i et par år – ved siden af et tidskrævende studie – været i gang med en kristen roman af episke proportioner, i hvert fald med hensyn til det tidsrum, den spænder over. Den involverer nemlig syn på evigheden og indeholder elementer fra den åndelige verden. Den underliggende tematik er den, filosofferne kalder teodicé-problemet: Hvordan kan der være så meget ondt i verden, hvis Gud både er almægtig og god?

Tilmeld dig nyhedsbrevet nedenfor, så du ikke går glip af noget!

Feltet skal indeholde en skråstreg "/" mellem dag og måned.

Nyhedsbrev Forfatter Anita Kragelund
Forfatter Anita Kragelund på Facebook
Find videoer m forfatter og forkynder Anita Kragelund på YouTube
Forfatter Anita Kragelund på LinkedIn

Denne hjemmeside anvender cookies. Du accepterer automatisk brugen af cookies, såfremt du fortsætter med at benytte siden.